...mert minden kutya megérdemli, hogy boldog legyen! Ha szeretnél jó Gazdija lenni, ha szeretnéd tudni, mit miért csinál, ha jó kapcsolatot szeretnél a kutyáddal, de legyen szófogadó is: akkor itt a helyed!

Egri kutyasuli a Tükör módszer jegyében

Adatvédelem

2016. január 21. - Kardosszilvi

Adavédelmi tájékoztatóAz Egri Kutyasuli (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a honlapon kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 3321 Egerbakta, Siroki út 7.
Az adatkezelő elérhetősége: egrikutyasuli@gmail.com

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó feliratkozásnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: hírleélre feliratkozók felhasználók

A kezelt adatok köre: a felhasználók által a feliratkozás során megadott, a hírlevél teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email) 

Az adatgyűjtés célja: a hírlevél eljuttatása.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
- Az Egri Kutyasuli adminisztrátorai és munkatársai.  

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a hírlevél lemondásakor automatikusan törlésre kerülnek. 


A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://egrikutyasuli.blog.hu/api/trackback/id/tr648299892